Vállalatunk története

Házunk története egy családi vállalat klasszikus sikertörténete: Az 1956-os indulás nagyon halk volt. Az első kerekeket és görgőket az alapító Heinrich Torwegge saját garázsában gyártotta, és ezek eladásából fedezte családja megélhetését. Ma már büszkén tekintünk vissza több, mint hat évtizedes fennállásunkra, növekedésünkre és ágazati tudásunkra.

 

Akkoriban

 

Heinrich Torwegge-nek volt egy látomása - mégpedig az, hogy az áruk jó minőségű kerekek és görgők segítségével való hatékony mozgatása nem a vállalat méretétől függ. Ezt az ötletét az évek múlásával tovább tökéletesítve termékválasztékunk tovább gyarapodott és nő még ma is folyamatosan. Az anyagmozgatástechnikai, kezelés- és szállítástechnikai elemek mellett egy ideje teljes intralogisztikai megoldásokat is kínálunk vállalata belső anyagáramlásának optimalizálásához. Így nem csupán komponensbeszállítók vagyunk, de tanácsadóként és megoldásszolgáltatóként is segítünk ügyfeleinknek.

 

Ma

 

Nem csak a személyzet gyarapodott, a térben is növekedtünk. Csapatunk ma több, mint 140 munkatársat számlál, akik Európa szerte öt különböző telephelyen dolgoznak, és nyitottak az innovatív megoldások összeállítására. Soha nem állunk meg!

Mozgásban hozzuk a jövőt!