Moving Components - Ha valaminek mozognia kell...

Termékválasztékunk több, mint 39 000 komponenst tartalmaz. Ezzel garantáltan megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást minden alkalmazási területhez! Például az üzem vagy a háztartás mozgó berendezéseiben kerülnek alkalmazásra, pl. polcos szállítókocsikban, bútorokban és komissiózó kocsikban. Mivel termékeinket túlnyomórészt vagy javarészt az Európai Unión belül gyártjuk, rövid szállítási időket és magas minőséget garantálunk!

Moving Components: Kerekek és görgők

 

Kerekek és görgők nélkül semmi sem mozogna. A különböző ipari alkalmazásokra megfelelő komponensek gyártása már a vállalat megalapításakor fő üzleti tevékenységi körünkbe tartozott, és még ma is alapvető kompetenciáink közé tartozik. A kerekek és görgők fejlesztése és forgalmazása terén szerzett több, mint 60 éves tapasztalatunknak köszönhetően valódi szakértőkké váltunk.

 

Tudjon meg többet a kerekekről

Moving Components: Anyagmozgató technika

 

Megtaláljuk, hogy hogyan javíthatja az anyagmozgatást a vállalatán belül. A megfelelő anyagmozgató technikai komponensek mellett, mint pl. a raklap-görgősínek, tartógörgők és golyós görgők, tapasztalt szakembereinkből áll csapatunk szívesen ad Önnek tanácsokat. A helyszíni viszonyok felmérése sem okoz gondot. Komplexebb alkalmazások és/vagy automatizálási megoldások esetén ezenkívül Intralogistic solutions üzletágunkkal teljes mértékben segítjük Önt.

 

Tudjon meg többet az anyagmozgató technikáról

Markus Pilz, beszerzési igazgató a Gabrielnél

„Egyszerűen szembe ötlik, hogy a TORWEGGE filozófiája ugyanaz, mint a miénk:
Az ügyfél érdekében felelősségteljesen cselekszünk.“

 

Xetto Arbeitsergonomie

Moving Components: Kezelés- és szállítástechnika

 

Az ergonomikus munkavégzés az intralogisztikában is fontos téma, amellyel foglalkozunk. A demográfiai változás és a munkavállalóinkkal szemben érzett felelősség inspirál bennünket, hogy a munkaergonómia területén is jobban teljesítsünk. Kezeléstechnikai és szállítástechnikai komponenseink az Ön üzemeiben is valódi többletértéket jelenthetnek! Szívesen adunk Önnek tanácsot az ergonomikus munkahely kialakítással, illetve a komponensek összeállításával kapcsolatosan!

 

Ugrás a kezelés- és szállítástechnikához

Moving Components: Színpadi technika

 

Tudjon meg többet színpadi technika termékválasztékunkról. A black- és bluewheels kerekektől a StageLifterig számtalan terméket megtalál az alkalmazási területének megfelelően!

 

Tudjon meg többet színpadi technika termékválasztékunkról

Katalógusaink

 

Minden termékünk egy helyen katalógusainkban. Csak töltse le és találja meg az Ön számára megfelelő terméket!

Kerekek és görgők (DE)

Anyagmozgató technika (DE)

Kezeléstechnika (DE)

Ártalmatlanítástechnika (DE)

Színpadtechnika (DE)

Hal-, baromfi- és húsfeldolgozás (DE)