Műanyag kerekek polipropilénből vagy poliamidból

A polipropilén és poliamid kerekek nagyon mozgékonyak és agyon ellenállóak. Mindkét kerék könnyű futású kerék.

A polipropilén jobban ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Legfeljebb 700 kilogramm súlyú terhet bír el.

A poliamid törésbiztos. Az ebből az anyagból készült kerekek teherbíró képessége max. 6 tonna.

Tulajdonságok

Tulajdonságok
  • nagyfokú ellenállóság a vegyi anyagoknak
  • nagy nyomószilárdság
  • hosszú élettartam
  • könnyű futás sima padlózatokon
  • csekély gördülési ellenállás
  • törésálló (csak a poliamid)
Talajösszetétel
rögzített & sima/egyenletes
puha & érzékeny

A műanyagból készült kerekek jelentős előnyökkel járnak. Míg a poliamidból készült műanyag kerekek törhetetlenek és hat tonna teherbírásúak, addig a polipropilénből készült kerekek kiválóan ellenállnak a savaknak és lúgoknak. Akár 700 kg súlyú terheket is elbírnak, és +350 °C-os, sőt rövid ideig akár +400 °C-os hőmérsékleten is használhatók. 

Az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően a poliamidból és polipropilénből készült műanyag kerekek nagyon simán futnak, és hozzájárulnak az áru különösen kíméletes szállításához, ami számos alkalmazási területen kifejezetten szükséges. Természetesen ez a sima és egyenletes padlófelületnek is köszönhető. Ezenkívül a poliamidból és polipropilénből készült műanyag kerekek különösen csendesen futnak alacsony terhelés mellett puha padlón. 

Így a poliamidból és polipropilénből készült műanyag kerekek differenciált munkaterületeken használhatók, vagy rugalmasan integrálhatók a gyártási környezetbe. A műanyag kerekek kapugörgők formájában különösen népszerűek, mivel kopásállóságuknak köszönhetően hosszú élettartamúak. De az élelmiszeriparban is gyakran használják őket a tisztítással szembeni ellenálló képességük miatt.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Műanyag kerekeink iránt érdeklődik? Örülünk neki! Amennyiben további információkra vagy műszaki paraméterekre van szüksége, tekintse meg webshopunkat! Természetesen mindig szívesen támogatjuk Önt a megfelelő termék kiválasztásában ügyfélközpontjainkon keresztül.

 

Műanyag kerekek webshopunkban