Nagy teherbírású kerekek öntöttvasból és acélból

Nagy teherbírású kerekeinkkel legfeljebb 10 tonnáig mozgathatók a nehéz áruk sima padlózaton. A nagy teherbírású kerekek rendkívüli körülmények között is jól teljesítenek. Kiviteltől függően például mínusz 100 és plusz 600 fok Celsius közötti hőmérséklettartományban alkalmazhatók. A nagy teherbírású kerekek öntöttvasból max. 1,2 tonna súlyú nehéz áruk szállítására alkalmas. Szakadási nyúlásuk magas és nagyon ellenállóak a vegyi anyagokkal szemben. A speciális öntöttvas tiszta öntése után, sorjázásra kerül, majd védő festékbevonatot kap.

Az acél nagy teherbírású kerekek C45/10503-ból vannak sodorva, és enyhén olajos a felületek. Ezzel a legnagyobb teherbírásra is alkalmasak, és vezetik az elektromos áramot.

Tulajdonságok

Tulajdonságok
  • nagy vagy legnagyobb nyomószilárdság
  • robusztus
  • rendkívüli mértékben ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek
  • csekély gördülési ellenállás
  • könnyű futás sima padlózatokon
Talajösszetétel
rögzített & sima/egyenletes
Vasúti rendszerek

A nagy teherbírású kerekek igazi mindenesek a nehéz és nagyon nehéz terhek szállítása terén, mivel robusztus anyaguknak köszönhetően megbízhatóan ellenállnak a nagy terheknek. Az öntöttvas kerekek különösen alkalmasak 1,2 tonnáig terjedő tömegű áruk szállítására. Nagy szakítónyúlással és vegyi ellenállással rendelkeznek. A speciális szürke öntöttvasat tisztán öntik, lecsiszolják, majd a védelem érdekében lefestik. A nagy teherbírású, teljes egészében acélból készült kerekeket C45/10503-ból esztergálják, és enyhén olajozott felülettel rendelkeznek, így maximális teherbírásra tervezték őket, és elektromosan is vezetőképesek.

Ezenkívül a nagy teherbírású kerekek alacsony gördülési és indulási ellenállással rendelkeznek, és nagyon nagy teherbírásuk ellenére könnyen manőverezhetők. Ezért az ilyen kerekeket ott használják, ahol nagy haladási sebességre van szükség. A zökkenőmentes futás mindenekelőtt sima padlón biztosított. A nagy teherbírású kerekek azonban a külső hatások ellen is védettek, ezért gyakran használják őket kültéren. 

Tekintse meg webáruházunkat, és hagyja magát inspirálni a nagy teherbírású kerekek előnyös tulajdonságai által. Ezek különböző anyagokból, például szürkeöntvényből és acélból készülnek, és siklócsapággyal vagy golyóscsapággyal vannak felszerelve.

A nagy teherbírású kerekek alkalmazási területei

A nagy teherbírású kerekek sokoldalúak, és gyakran használják őket a repülőgép- és űrtechnika, az alagútépítés és a bányászat, a jármű- és gépgyártás, valamint a vezető nélküli közlekedési rendszerek területén. De az ilyen kerekek nagyméretű állványokhoz és darukhoz vagy ipari üzemekhez is jól alkalmazhatók.

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Érdeklődik nagy teherbírású kerekeink iránt? Örülünk neki! Amennyiben további információkra vagy műszaki paraméterekre van szüksége, tekintse meg webshopunkat! Természetesen mindig szívesen támogatjuk Önt a megfelelő termék kiválasztásában ügyfélközpontjainkon keresztül.

 

Nagy teherbírású kerekek webshopunkban