Anyagmozgató technika

Anyagmozgatástechnikánkkal hatékonyabbá teheti üzemében az anyagmozgatást. Az anyagmozgatási technika komponensei között többek között megtalálhatók a tartógörgők, a görgőpályák, a görgősínek és a golyós görgők. Kérésre igényeire szabott komplett megoldásokat kínálunk Önnek, és már projektje tervezési szakaszában támogatjuk Önt. Komplexebb alkalmazások és/vagy automatizálási megoldások esetén ezenkívül Intralogistic solutions üzletágunkkal teljes mértékben segítjük Önt.

Tartógörgők

 

Számos tartógörgőnket az Ön által megadott paramétereknek és az adott feladatnak megfelelően gyártjuk le. Ezek mellett néhány standard kivitelt is kínálunk. A különböző csőkivitelek, csapágyházak, tengelyvégmegmunkálások és bevonatok a rengeteg különböző változatot tesznek lehetővé.

 

Ugrás a tartógörgőinkhez

Görgőpályák

 

Mindegy, milyen nehéz a szállított áru - gravitációs görgőpályáink optimalizálják az üzemen belüli szállítást. A praktikus tartozékoknak köszönhetően a standard komponensekkel a különböző áruk még hatékonyabban szállíthatók.

 

Ugrás a görgőpályákhoz

Mini szállítógörgők

 

Sokoldalú mini szállítógörgőink a legkülönbözőbb szállítási megoldásokban találnak alkalmazásra, azonban első sorban a görgősínekben vagy görgős polcokban. Szállítástechnikai programunkban számtalan kivitel és súlyosztály megtalálható.

 

Ugrás a mini szállítógörgőinkhez

Görgősínek

 

Görgősínjeink különböző áruk hatékony és az adott igényeknek megfelelő szállítására alkalmas. A termékválaszték a görgős polcokhoz és könnyű szállítandó árukhoz készült kisméretű mini görgőlécektől egészen a nehézteher- és görgős raklap-sínekig terjed.

 

Ugrás a görgősínekhez

Golyós görgők

 

Golyós görgőinkkel könnyedén eltolhatja, elforgathatja és irányíthatja szállítandó áruját. A mozgékony golyós görgők könnyű és nehéz szállítandó áruk egyszerű szállítására alkalmas.

 

Ugrás a golyós görgőinkhez

Forgógyűrűk

 

Forgógyűrűink összekötőelemek, melyek a forgó mozgások átvitelére szolgálnak, így az első tengely forgatásakor egy tehergépjármű pótkocsijának vonórúdjánál. Megoldásaink számos követelménynek eleget teszek az áruk szállítása során mérettől és súlytól függetlenül.

 

Ugrás a forgógyűrűinkhez