Mozgásfolyamatok ergonomikus optimalizálása

 

Az anyagmozgatási technika elsősorban a különböző áruk hatékony és ergonomikus szállítására alkalmas. A függő szállítóberendezések ennek a követelménynek sokkal jobban megfelelnek, mint a padlón elhelyezett anyagmozgatótechnika. Robusztus C-síneinkkel optimálisan alakíthatók ki a függő szállítóberendezések, amelyek segítségéével áru és nehéz szerszámok is szállíthatók. A rendszerek horganyzott vagy nemesacél kivitelben érhetők el.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Örülünk, hogy érdekli a felfüggesztési pályarendszereink. Miért nem látogat el webshopunkba? Itt nem csak 5%-ot takaríthat meg minden megrendelésen, hanem hozzáférhet az összes termékspecifikus adathoz, valamint a CAD-rajzokhoz is.

 

Felsővezetékes pályarendszereink a webshopban

Munkaergonómia az intralogisztikában

 

Az ergonomikus munkahelyek ösztönzőleg hat az egészségre és megelőzi a betegségeket, amelyek gyakran tartásproblémákra vezethetők vissza. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalaton belüli munkafolyamatokat jobban górcső alá vegyük. 

A demográfiai változás az intralogisztikát is elérte. Ehhez járul még az is ebben az ágazatban, mint más ágazatokban is, a szakemberek hiánya. Az izom- és vázizomzat-megbetegedések ezen a területen nem számítanak ritkaságnak. 

Váltson szemléletet! Csapatunk szívesen segít Önnek ergonomikusabban kialakítani vállalata intralogisztikáját!
 

 

Kérje tanácsadásunkat most!