Moduláris elvünk alapján az energiaellátást egyedileg alakítjuk ki az Ön kívánságai szerint

 

Többszörösen bizonyított és stabil C-sín- és energiaellátó rendszereinket folyamatosan az új követelményekhez igazítjuk. Legyen szó munkapadról, láncos csigasorokról, vagy egyéb meghajtott emelőeszközökről – minden munkahely egyszerűen és költséghatékonyan alakítható ki, és minden szükséges csatlakozással ellátható. Energiaellátó rendszereink jellemzően a lakkozókban, szerelőhelyeken, mosóberendezésekben és víztisztítótechnikai gépekbe kerülnek ipari alkalmazásra.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Örülünk, hogy érdeklődik a C-síneken keresztül történő energiaellátó rendszereink iránt. Miért nem látogat el webshopunkba? Itt nem csak 5%-ot takaríthat meg minden megrendelésen, hanem hozzáférhet az összes termékspecifikus adathoz, valamint a CAD-rajzokhoz is.

 

Energiaellátó rendszereink a webshopban

Munkaergonómia az intralogisztikában

 

Az ergonomikus munkahelyek ösztönzőleg hat az egészségre és megelőzi a betegségeket, amelyek gyakran tartásproblémákra vezethetők vissza. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalaton belüli munkafolyamatokat jobban górcső alá vegyük. 

A demográfiai változás az intralogisztikát is elérte. Ehhez járul még az is ebben az ágazatban, mint más ágazatokban is, a szakemberek hiánya. Az izom- és vázizomzat-megbetegedések ezen a területen nem számítanak ritkaságnak. 

Váltson szemléletet! Csapatunk szívesen segít Önnek ergonomikusabban kialakítani vállalata intralogisztikáját!
 

 

Kérje tanácsadásunkat most!