Mindig a földön járunk

 

Európában vezető szerepet betöltő kerék és görgő, anyagmozgatástechnika, kezeléstechnika és intralogisztikai megoldások beszállítójaként erős partnerek vagyunk az ipar és a kereskedelem számára. Kreatív ötleteinkkel és nagy megújítási kedvünkkel a szükségleteknek megfelelő és jövőtálló megoldásokat fejlesztünk ki az üzemen belüli anyagmozgatás számára. Járatlan utakra is szívesen lépünk, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást ügyfeleink számára.

 

 

 

„Mottónk: Mozgásba hozzuk a jövőt! Számunkra azt jelenti, hogy újra meg újra kérdéseket teszünk fel magunknak, és nyitottak vagyunk az új utakra. Igent mondunk az ismeretlen és igent mondunk a változásra! Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig meg tudjunk felelni ügyfeleink igényeinek. Mindig erre törekszünk”

Thomas Otto, ügyvezető igazgató, TORWEGGE GmbH & Co. KG

 

Segítünk ügyfeleinknek

 

Ügyfeleink feltétel nélkül a középpontban állnak. Olyan termékeket és megoldásokat nálunk ügyfeleinknek, amelyek sikeresebbé teszik őket. Elkötelezettség, gyorsaság, rugalmasság és ügyfélközpontúság jellemzi minden cselekedetünket. Ez utóbbi különösen fontos: Nem csak a tanácsadástól a kiszállításig, illetve az üzembe helyezésig állunk Ön mellett szakmai tanácsainkkal, hanem azt követően is. Időt szakítunk Önre, és országosan ténykedő helyi szolgáltatásunkkal mindig a közelében vagyunk.

TORWEGGE - Mozgásban hozzuk a jövőt!