Görgők

A kerékből és házból álló kombinációt görgőnek nevezzük. Házaink különböző alkalmazási feltételekhez terveztük, amelyek a könnyűtől a nehéz alkalmazásig terjednek. Szabványos görgőink mellett további egyedi gyártású kombinációkat is kínálunk. További információkkal tanácsadóink segítenek Önnek egy személyes megbeszélés keretében.

Könnyű és középnehéz görgők

 

A könnyű és középnehéz görgősorozataink ipari áruk szállítására szolgálnak. Minden egyes görgő teherbíró képessége max. 700 kilogramm. Ezek a görgők számos változatban érhetők el és jó az ár-érték arányuk.

 

Ugrás a könnyű és középnehéz görgőinknek

Görgők 1,25 tonnáig

 

Dinamikus igénybevételhez görgőnként 1,25 tonnáig házaink edzett csapágycsészékkel vannak ellátva, és ezáltal nem érzékenyek az ütközésekre és ütésekre.

 

Ugrás nehéz görgőinkhez

Nagy teherbírású görgők 10 tonnáig

 

Legerősebb házsorozatunk acélöntvény szerkezetből állnak a lehető legdinamikusabb igénybevételekhez legfeljebb 10 tonnáig.

 

Ugrás nagy teherbírású kerekeinkhez

Nemes acél görgők

 

A nemes acél görgők ellenállnak a korróziónak, ezért tisztításuk nagyon egyszerű. Ezért tökéletesen alkalmazhatók az élelmiszer- és a gyógyszeriparban, csakúgy mint számos további ágazatban, ahol speciálisak a higiéniai követelmények.

 

Ugrás a nemes acél görgőkhöz

Készülékgörgők

 

Készülékgörgőnek nevezzük azokat a görgőket, amelyek építési magassága nagyon alacsony. Görgőink számtalan rögzítési lehetőséggel rugalmasan szerelhetők fel és ezért sokoldalúan alkalmazhatók.

 

Ugrás a készülékgörgőinkhez

Hőálló kerekek és görgők

 

Ha nagyon hideg vagy nagyon meleg van, hőálló kerekeink és görgőink a megfelelő választás. Kiviteltől függően mínusz 40 és plusz 300 fok Celsius között alkalmazhatók.

 

Ugrás hőálló kerekeinkhez és görgőinkhez