Hasznos segédek a raktárak és az üzemek számára

 

Mozgatható szállítóeszköz kínálatunk sokoldalú. Megtalálhatók benne a szállítógörgők, illetve a kézikocsik, gördülő keretek, polcos szállítókocsik, anyagmozgató targoncák, villás targoncák és emelőkocsik, valamint speciális gyártmányok. Saját gyártású görgőinkkel felszerelve a szállítóeszközök jó manőverezhetőséggel és könnyű futással bizonyítanak. Így minden megoldás a munkaergonómia javára válik, és javítja a folyamatok biztonságosságát és hatékonyságát.

Rendkívül érdekes termékünk a xetto® nevű szállítóeszközünk, amely egy emelőberendezéssel önállóan és egy személy segítségével egy nagyobb kombiba vagy furgonba berakodható – 250 kilogrammos rakományig.
 

 

Szállítóhengerek - a sokoldalú segítők

 

Nemcsak a sütőiparban könnyítik meg a moduláris és egymásra rakható dobozok szállítását. Tudjon meg többet a különböző kialakításokról és arról, hogy mi a fontos a megfelelő szállító kocsi kiválasztásakor.

 

További információk a szállítóhengerekről
Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Örülünk, hogy érdeklődik a szállítóberendezéseink iránt. Miért nem látogat el webshopunkba? Itt nem csak 5%-ot takaríthat meg minden megrendelésen, hanem hozzáférhet az összes termékspecifikus adathoz és CAD-rajzhoz is.

 

Szállítóeszközeink a webshopban

Munkaergonómia az intralogisztikában

 

Az ergonomikus munkahelyek ösztönzőleg hat az egészségre és megelőzi a betegségeket, amelyek gyakran tartásproblémákra vezethetők vissza. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalaton belüli munkafolyamatokat jobban górcső alá vegyük. 

A demográfiai változás az intralogisztikát is elérte. Ehhez járul még az is ebben az ágazatban, mint más ágazatokban is, a szakemberek hiánya. Az izom- és vázizomzat-megbetegedések ezen a területen nem számítanak ritkaságnak. 

Váltson szemléletet! Csapatunk szívesen segít Önnek ergonomikusabban kialakítani vállalata intralogisztikáját!
 

 

Kérje tanácsadásunkat most!