Kerekek

Kerekeinkkel termékeit kényelmesen mozgathatja. A keréktárcsából, a futófelületből vagy az abroncsból, illetve kerékpántból, keréktestből és csapágyazásból, különböző menettulajdonságok, gördülési ellenállások és teherbíró képességek adódnak. Hogy mely kerekek a megfelelők, többek között attól is függ, hogy milyenek a menetpályák, milyenek a kémiai feltételek és a környezeti feltételek az alkalmazás helyén. További információkért és szakmai tanácsadásért szívesen állunk rendelkezésére.

Tömör gumikerekek

 

A tömör gumikerekek különböző kivitelekben és Shore-féle keménységben érhetők el a könnyűtől a nehéz alkalmazásokig. A tömör gumikerekek olcsók és sokoldalúan alkalmazhatók bel- és kültéren egyaránt. A szabványos tömör gumikerekek mellett a hatékonyabb csillapításhoz puha elasztikus tömör gumikerekeink is rendelkezésre állnak.

 

Ugrás tömör gumikerekeinkhez

Termoplaszt kerekek

 

A termoplasztikus kerekek okos alternatívái a standard tömör gumikerekeknek és ugyanennyire sokoldalúan bevethetők. A hasonló árfekvésű termoplaszt kerekek mozgása könnyebb, nem hagynak nyomot és nem tartalmaznak egészségre ártalmas PAK (policiklusos aromás szénhidrogéneket) vegyületeket.

 

Ugrás termoplaszt kerekeinkhez

Poliuretán kerekek

 

A poliuretán kerekek robusztusak, élettartamuk hosszú, futásuk könnyű, és különböző padlótípusukon alkalmazhatók, a könnyű terhektől egészen a nehézteher alkalmazásokig. Poliuretán és elasztikus poliuretán változatban érhetők el.

 

Ugrás poliuretán kerekeinkhez

Pneumatikus kerekek és defektbiztos kerekek

 

A pneumatikus kerekek levegővel töltött gumikerekek, amelyek az egyenetlen és laza talajon rendkívül nagy menetkényelemmel tűnnek ki. Pneumatikus kerekeink különböző kivitelekben és profiltípusokban érhetők el. Defektbiztos levegőabroncsos kerekeket is tudunk szállítani. A pneumatikus kerekek legismertebb alkalmazási helye az autó.

 

Ugrás pneumatikus kerekeinkhez

Műanyag kerekek

 

A különösen a könnyű futású műanyag kerekek a szilárd és egyenletes padlózatokhoz polipropiléből vagy poliamidból készülnek. Ezeknek a legkisebb a gördülési ellenállása és nagyon ellenállóak a vegyi anyagokkal szemben.

 

Ugrás a műanyag kerekekhez

Nagy teherbírású kerekek

 

Az öntöttvas vagy acél nagy teherbírású kerekek nagy nyomószilárdsággal rendelkeznek, és nagyon ellenállóak a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. Ezek a tulajdonságok legfeljebb 10 tonnáig teszik lehetővé a nehéz áruk szállítását szilárd talajon.

 

Ugrás a nagy teherbírású kerekekhez