A megerőltető hajolás és turkálás már a múlté

 

Hosszú élettartamú rugós emelőink, amelyeket visszatérítő mechanizmusnak is neveznek, és kiegyenlítőink megkönnyítik és felgyorsítják a munkát a gyártó- és szerelőhelyeken. A szerszámokat felakasztva kell rájuk rögzíteni, így a munkahelyen szerszámcsere esetén is mindig rend van.

Hogyan működik a rugós emelő?
Egy karabiner lóg egy kötélen (vagy hasonlón) egy falba rögzített elemen. A szerszámok a karabinerre vannak rögzítve. A munkás így magához húzhatja a karabinert, és leveheti a szerszámot. Ezután a karabiner visszamozog kiinduló helyzetébe.

Ezzel szemben a kiegyenlítők kiegyensúlyozzák a szerszám súlyát, hogy az folyamatosan egy meghatározott helyzetben legyen megtartva.

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Örülünk, hogy érdekli a rugós kiegyenlítőink és kiegyensúlyozóink. Miért nem látogat el webshopunkba? Itt nem csak 5%-ot takaríthat meg minden megrendelésen, hanem hozzáférhet az összes termékspecifikus adathoz és CAD-rajzhoz is.

 

Rugókiegyenlítőink és kiegyensúlyozóink a webshopban

Munkaergonómia az intralogisztikában

 

Az ergonomikus munkahelyek ösztönzőleg hat az egészségre és megelőzi a betegségeket, amelyek gyakran tartásproblémákra vezethetők vissza. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalaton belüli munkafolyamatokat jobban górcső alá vegyük. 

A demográfiai változás az intralogisztikát is elérte. Ehhez járul még az is ebben az ágazatban, mint más ágazatokban is, a szakemberek hiánya. Az izom- és vázizomzat-megbetegedések ezen a területen nem számítanak ritkaságnak. 

Váltson szemléletet! Csapatunk szívesen segít Önnek ergonomikusabban kialakítani vállalata intralogisztikáját!
 

 

Kérje tanácsadásunkat most!