Magasságkiegyenlítés munkadarabok átadásánál

 

Különböző emelőasztalaink növelik a gyártás hatékonyságát. A különböző szerelőhelyeken emelőasztalok gondoskodnak az emberek tehermentesítéséről, és ezáltal ergonómiailag és biztonságosan járulnak hozzá a zökkenőmentes és hatékony berakodási és kirakodás folyamathoz.

A robusztus és hosszú élettartamú emelőasztalok a tartozékok és a különleges felszereltség által már most számos alkalmazásra használhatók. Amennyiben nagyobb teherbírásra és jellemzőkre van szükség, az egyedi emelőasztalok fejlesztésénél megbízhat sokéves tapasztalatunkban. Így ügyfeleinknek például azonnal mozgatható megoldásokat, és több, mint 50 tonnás, nagy teherbírású emelőasztalokat is kínálunk.
 

 

Kontakt Kundenservice Beratung TORWEGGE

Felkeltettük érdeklődését?

 

Örülünk, hogy érdeklődik emelőasztalaink iránt. Miért nem látogat el webshopunkba? Itt nem csak 5%-ot takaríthat meg minden megrendelésen, hanem hozzáférhet az összes termékspecifikus adathoz és CAD-rajzhoz is.

 

emelőasztalaink a webshopban

Munkaergonómia az intralogisztikában

 

Az ergonomikus munkahelyek ösztönzőleg hat az egészségre és megelőzi a betegségeket, amelyek gyakran tartásproblémákra vezethetők vissza. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalaton belüli munkafolyamatokat jobban górcső alá vegyük. 

A demográfiai változás az intralogisztikát is elérte. Ehhez járul még az is ebben az ágazatban, mint más ágazatokban is, a szakemberek hiánya. Az izom- és vázizomzat-megbetegedések ezen a területen nem számítanak ritkaságnak. 

Váltson szemléletet! Csapatunk szívesen segít Önnek ergonomikusabban kialakítani vállalata intralogisztikáját!
 

 

Kérje tanácsadásunkat most!